Tiwi top – La Maison Victor

Een tijdje terug nodigde La Maison Victor me uit om een patroon uit de nieuwste editie te testen in preview.  Samen met 5 andere blogsters maakte ik mijn eigen versie van een damespatroon en mocht ik deelnemen aan een echte professionele fotoshoot.  Hoe leuk is dat!

Het patroon waar ik mee aan de slag mocht gaan was dat van de Tiwi jurk.  Een zomerse jurk met fijne spaghettibandjes, in hun magazine gemaakt in satijn.  Nu zo een satijnen jurkje met fijne bandjes is niet meteen mijn ding dus ik maakte er iets anders van.  Een top in crêpe die ik ooit kocht bij Mondepot.  De schouderbandjes maakte ik uit dezelfde stof en het biesje binnenin is gemaakt van een restje Liberty.

Ik verkortte het patroon in zijn geheel met 55cm en zo valt de top qua lengte perfect voor me.  Deze stof rafelt niet dus omzomen was niet nodig en de top valt heerlijk door.  Indien je wel zou willen omzomen laat je dus best 2cm extra over van de lengte.

  

Ik was niet de enige die mocht meedoen aan deze leuke reportage.  Ook Sylvia, Sofie, Katrien, Sofie en Miek maakten hun eigen leuke versie van een patroon uit de laatste La Maison Victor.  Ga zeker eens kijken op hun blog wat zij maakten!

  

Nog een dikke dankjewel aan La Maison Victor voor deze leuke dag en aan Joost Joossens voor het maken van de mooie foto’s!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

One comment on “Tiwi top – La Maison Victor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.