See you at six Playtime – turntenue

De vreugde is hier steeds groot bij het zien van de nieuwe See You At Six collectie!  Vandaar de inspiratie voor de fotoshoot.  Ik naaide een leuke turn tenue voor Lola in de blauwe Grill 3XL French Terry en liet haar cheerleader spelen.

Zelf is zij zot van turnen en doet thuis niets anders dan haar radslag, handstand en dergelijke oefenen.  Ze vindt het dus ook heerlijk om dat te kunnen doen in deze outfit.  Haar pakje van de turnclub gebruik ik daar liever niet voor zodat die mooi (en proper) blijft voor de turnles.

   

Voor het shortje gebruikte ik het Pim patroon van Zonen 09 en het topje tekende ik zelf.  Ik ben zo tevreden van hoe dat uitdraaide. Vooral die rug met racer back model valt perfect zoals ik gehoopt had.  De randen van de hals en armen werkte ik af met de bijpassende boordstof en naaide een smalle boord aan van 3cm hoog die ik doorstikte op de voorkant.

   

  

Gooooooo See You At Six !!

Stof: See You At Six Playtime 6 – Grill 3XL French Terry 
boordstof Dyna blue Ribbing SYAS
Patronen: shortje PIM Zonen 09 – top zelfgetekend

BewarenBewaren

BewarenBewaren

4 comments on “See you at six Playtime – turntenue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.