Millie patroon online – Millie pattern online !!

– Pattern temporary not available, click here for more info –
* scroll down for english
Vanaf vandaag kan je mijn patroon, de Millie jurk, gratis downloaden op mijn blog.  Klik hierboven, op de link en je komt op de juiste pagina terecht.  Je vind er alle patroondelen en een korte tutorial, voorlopig enkel in maat 116.
Ik vernoemde dit patroon naar de naam die Floris zou gekregen hebben
als hij een meisje was… aangezien het een zoon werd en hier verder geen
kinderwens meer is gebruik ik deze naam nu voor iets anders wat me dierbaar is
:).
Ik maakte zelf nog een laatste testversie in een prachtige tricot stof van Lotte Martens.  Het was even wachten op aan-foto’s want mijn meisje had een serieuze griep.  Gelukkig gaat het vandaag al weer wat beter en verscheen er weer een glimlach op haar gezicht.Today i’m launching my free pattern, the Millie dress, that you can download for free on my blog.  Tap on the link on top to find the different pattern pieces and a short tutorial.  Currently only available in size 6.


I made a last testversion in a beautifull knit fabric from the Belgian designer Lotte Martens.
Stof: Lotte Martens – bij de Soldeur in Kortrijk
Patroon: Millie jurk
Bedankt voor je bezoekje! X Nicky

 

BewarenBewaren

24 comments on “Millie patroon online – Millie pattern online !!

  1. Zalig jurkje!!! Dit ga ik hopelijk dit weekend eens proberen met één van de vele tricots hier 🙂 Proficiat met je patroontje, mooie naam ook!

  2. Mijn dochtertje heet Millie (eigenlijk is Emilia haar officiële naam maar wij noemen haar altijd Millie), dit kleedje is ook haar stijl, ik zou dus super blij zijn als ik deze patroon in maat 98 zou kunnen testen!

  3. Geweldig patroon!!
    Zou je alles uit 1 meter stof kunnen halen als je rokdeel minder rimpelt?Tips om patroondelen op de stof te leggen?
    Thx!

  4. Supermooi patroon!!! Is het patroon ook verkrijgbaar in de maten 122 en 128? Mijn petekind geraakt helaas niet meer in een 116. 🙂 Alvast bedankt! Groetjes, An

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.