Millie patroon in meerdere maten – Millie dress in more sizes !

– Pattern temporary not available, click here for more info –

*scroll down for English

Een week na de lancering kan ik jullie hier melden dat mijn patroon, de Millie jurk, nu ook in enkele andere maten beschikbaar is.  Je kan nu ook maat 98, 104 en 110 downloaden bovenaan mijn blog via de link: ‘Gratis patroon: Millie jurk‘.

Dit is zeker sneller dan ik zelf had verwacht :).  Grootste oorzaak is de kleine schattige blonde krullenbol van Laurence en Laurence zelf natuurlijk.  Ze wist al langer van mijn plannen om dit patroontje te lanceren in maat 116 en informeerde eens of ik het niet zag zitten om de maat van Celeste ook uit te werken, maat 98.  Het idee om haar kleine cutie in een Millie jurk te zien rondhuppelen vond ik zo geweldig dat ik meteen aan de slag ging.  Met alle plezier deed ik dit voor een vriendin en voor alle andere enthousiaste mede-naaisters die stonden te popelen om met het patroon aan de slag te gaan in andere maten. Maar enkel maat 98 en 116 aanbieden leek me wat onlogisch dus deed ik maat 104 en 110 er ook maar bij :).

Het was even hard doorwerken, maar samen met de feedback van Laurence en alle gewedige testers die me snel feedback bezorgden ben ik blij om nu een patroon te kunnen aanbieden in 4 verschillende maten.

Meer foto’s van het jurkje van Celeste vind je op de blog van Laurence.  Zij maakte deze versie in de nieuwe leuke stof van About Blue Fabrics, het is french terry sweaterstof.

 

A week after i launched my free pattern, the Millie dress, i am pleased to announce that my pattern is now available in 4 sizes and not only size 6.  From today on you can also download size 3, 4 and 5 on my blog.  You just have to tap on the link on the top of this page: ‘Free pattern – Millie dress’ where you’ll find all the information and pattern pieces.


I never thought i would draw other sizes, or that it would go so fast!   But with the help of my friend Laurence, her cute little model Celeste and a bunch of sweet and fast testers we pulled it off :).


Be sure to check the blog of Laurence to see more photos!  She made this Millie dress in size 3 in a new fabric from About Blue fabrics.


Bedankt voor je bezoekje! X
Thanks for visiting my blog! XBewarenBewaren

BewarenBewaren

19 thoughts on “Millie patroon in meerdere maten – Millie dress in more sizes !

  1. Heb hem in dunne sweater gemaakt voor mijn smalle 7-jarige, ging nog net. Hoop dat er ook een groter maatje komt om hem dan in.een katoentje met rits te maken. (En er dan ook nog eentje op de groei te maken he ☺)

  2. Hi Nicky, I am a very big fan from your Millie Dress and want to download the pattern in the Next size for my daughter. But the Link doesnt work.. 🙁 Can you help me please. Thank you.
    Greetings from Austria

  3. When will the pattern be downloaded on the site? Now is not available. The dress is beautiful, I have had it in my favorites for a long time, and I do not get it.

  4. ik ben ook bijna klaar voor maat 122 🙂 en inderdaad zoals hierboven gezegd – je linkje werkt niet meer… ik link er een paar keer naartoe van op mijn blog maar het gaat niet…

Geef een reactie