Eloise jurk – Eloise dress by Myminniemie

– scroll down for English –

Eloise, de naam van Annick’s dochter en nu ook van een geweldig gratis patroon te vinden op haar blog!

Al van de eerste sneak peek die ik zag op Instagram was ik fan van deze jurk met zijn losse speelse vorm.  Het patroon kan je gratis downloaden en is beschikbaar in maat 2 tot 8 jaar.  Ik maakte maat 7 jaar en twijfelde heel even toen hij klaar op mijn naaitafel lag of ik toch niet beter maat 6 had gemaakt.  Lola zit net tussen confectiemaat 116 en 122.  Voor de zekerheid zoomde ik gewoon 3cm om ipv 2cm.  Mijn twijfel was onterecht want de jurk zit perfect en valt niet te lang.

Ik nam een effen blauwe tricot uit mijn stoffenvoorraad en streek 3 patches op de voorkant.  Ik was lang geen fan van patches maar ben nu toch helemaal verkocht.
Wij zijn hier grote fan van dit jurkje!!

Annick from the blog myminniemie launched a new free pattern named after her daughter Eloise.  It’s a fun loose model wich i loved from the first time i saw it on instagram.  You can download it on her blog in size 2 to 8 year (tutorial in Dutch).  I used a plain blue knit blend from my fabric stash and ironed a few patches on the front.  I wasn’t a patches fan before but i’m totally sold now.  I love how this dress turned out!

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

11 comments on “Eloise jurk – Eloise dress by Myminniemie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.