Een échte kerstjurk voor Lola

Een derde feestjurk voor Lola stond eigenlijk niet op de planning maar toen ik dit stofje online tegenkwam kon ik het toch niet laten.  Het werd nog snel besteld en kwam vorige week toe.  De tekeningen op de stof zijn zo leuk en het is echt een vrolijke jurk geworden.

Aangezien ik vrij weinig tijd had moest ik even gaan kijken welke patronen ik nog getekend had liggen in haar maat en koos de basisjurk van SVDHZ.  Het was een tijd geleden dat ik deze nog had gemaakt en het blijft toch echt 1 van men favorieten.

 

Het jurkje werd gevoerd met een effen rode katoen en aan de armsgaten naaide ik er paspel tussen, helemaal in de kerstkleuren :)!  Ik had ook nog assorti bieslint liggen in men voorraad en naaide voorraan nog een strikje vast.

 

 

De fotoshoot-achtergrond stond nog opgesteld van vorig blogbericht dus daar maakte ik snel nog gebruik van.  Bij deze staat hij weer netjes opgeruimd en zijn we er hier allemaal helemaal klaar voor om kerst te vieren!

 

 

 

 

 

Stof: dendepot.be
Accessoires: kousenbroek JBC, schoenen Eli

BewarenBewaren

11 comments on “Een échte kerstjurk voor Lola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.