Bibs for a new baby

Ergens vorig jaar kocht ik 2 meter van dit stofje op etsy bij LandofOh. Het leek mij het ideale stofje om cadeautjes mee te maken voor kersverse baby’s of in dit geval, baby op komst :-). Het patroon tekende ik over van een slab die we hier in huis hebben en die ik ideaal van maat vond voor de eerste maanden.
Last year i bought 2 meter of this fabric at the shop of LandofOh on etsy. The perfect fabric to make presents for new babies or in this case for a baby on it’s way. I just drew the pattern from an excisting bib in the perfect size to use the first months.
Het leuke kartonnen label kocht ik hier, ook op etsy dus. I love etsy :-)!
Achteraan is er voldoende plaats voor een persoonlijke boodschap.
The cool tag i also bought on etsy, i bought it here . I love etsy!
On the back there is enough space to write a personal message.

Ik kocht er ook nog deze leuke stickertjes, ‘Happy Birthday’ labels en koordjes om de labels aan te hangen. De kleine veiligheidsspeldjes houd ik bij als ik iets koop van kledij (dat gebeurd echt kei weinig :-p).

I also bought these fun stickers, ‘Happy birthday’ tags and some baker’s twine. 

I love reading your comments :-)!
patroon: zelf getekend

BewarenBewaren

7 comments on “Bibs for a new baby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.