Vienna blogtour

Het is de 2de keer deze week dat ik een geweldige blogtour mag afsluiten.  Na mijn bijdrage aan de Lotte Martens ‘LET’S PARTY’ tour eerder deze week toon ik jullie vandaag mijn versie van de Vienna jurk op de laatste dag van de Vienna blogtour. De Vienna-jurk is een nieuw jurk-patroon van 2 geweldige vlaamse collega blogsters; Katrien Creemers van KaatjeNaaisels en Isabel Laenen van Bel’Etoile.

 

Ik maakte een versie met gerimpeld rokdeel in plissé!  De gouden plissé kocht ik een tijdje geleden al na het zien van Debora’s geweldige midi rok. Ik kocht 1 m van deze plissé en na het knippen van dit rokdeel heb ik nog net voldoende over voor een rokje, to be continued dus.  Wij zijn hier alvast grote fan van deze jurk, welk meisje wordt niet gelukkig van wat gouden bling bling?  Wij tweetjes alvast wel.

Voor het bovenstuk liet ik de mouwen achterwege en gebruikte ik een peach-kleurige katoen uit mijn stoffenvoorraad. Achteraan veranderde ik de sluiting naar en sluiting met strik.  Ik maakte maat 6-jaar op basis van de matentabel en de jurk zit perfect.  Aangezien plissé niet omgezoomd moet worden liet ik de zoomwaarde achterwege.

 

Foto’s zeggen meer dan woorden.  Hieronder kan u zien wat Lola van haar nieuwe Vienna jurk vind.

 

Het patroon vind je hier en met de code VIENNAPARTY krijg je 10% korting nog tem vandaag!  Dankjewel voor dit mooie patroon Isabel en Katrien!

 

Neem zeker eens een kijkje op deze blogs voor meer mooie Vienna’s:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

7 comments on “Vienna blogtour

  1. Zoals Sylvia zegt, een topidee! Ik heb zelf nog een mooi restje plissé liggen en ik weet instant wat gedaan ermee. Merci voor de inspiratie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.