Trop Top love ♥

Ik ontdekte een tijdje geleden een voor mij nog onbekend patroon; de ‘Trop Top‘, een online koop-patroon. Ik zag meteen de vele leuke mogelijkheden en viel vooral als een blok voor de versie met aangeknipte mouwen en high-low zoom.

Belangrijk detail; de volledige uitleg is in het Frans.  Mijn Frans is best goed maar er horen maar liefst 45 pagina’s uitleg bij dit patroon!  Dat helemaal doornemen zag ik toch niet meteen zitten.  Het model is gelukkig zo simpel dat je dit shirt op je eigen manier makkelijk in elkaar zet.

Het is ook een ideaal basis patroon om te experimenteren met bijvoorbeeld ruffles zoals ik deed in mijn 3de versie.

1. Versie A – (opgetekend hartje met permanente stift)
stof: www.petitecouture.be (uitverkocht)

 

Versie B – High Low Zoom
Stof: www.kiwifabrics.be (uitverkocht)

 

 

 

Aangepaste versie – zonder aangeknipte mouw + ruffles
Stof: ixat.bigcartel.com (bestaat niet meer)

 

 

Het rokje is een simpele rimpelrok met aparte tailleband in een leuke stof van Veritas.  Geweldig om te combineren!

Bedankt voor je bezoekje! X N.

BewarenBewaren

19 comments on “Trop Top love ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.