Presenting the Waterfall Raglan pattern

Ik mocht het nieuwe patroon van Chalk and Notch testen, de Waterfall Raglan!  Na het zien van de sneak peek foto’s op Instagram was ik meteen verkocht en stelde ik mij kandidaat voor de tester-call.

Je kan kiezen uit de top of jurk versie (in tricot), met korte of lange mouwen.  Ik viel vooral voor de leuke ‘flow’ die het jurkje/de top uitstraalt door de breedere panden en de ruffle zoom.  Ik maakte beide versies in maat 6 jaar, Lola’s confectiemaat.

De topversie maakte ik met korte mouwen en zakje vooraan in een soepele wijnrode tricot gevonden op het Stoffenspektakel.

Launching today! The new pattern from Chalk and Notch, the Waterfall Raglan.  I loved the flow of this dress/top immediately when seeing sneak peeks on Instagram.  So when i got to try this pattern before the release date i was really honoured.

I made the top version with short sleeves and added the pocket.  The dress version i made without pocket and with longsleeves.  Just look at that cute ruffle hem and fall in love, like me ;).

 

De tricot voor de jurkversie is er ook eentje vanop het stoffenspektakel.

De jurk korte ik wel met 5cm in want de jurk valt eerder lang.  Ik denk dat ik er een volgende keer nog een paar cm’s afdoe.  Het is een Amerikaans patroon en daar houden ze blijkbaar eerder van zedige, lange jurken :).

Voor de handleiding niets dan lof! De manier waarop de tutorial geschreven is vind ik fantastisch.  Zeer duidelijke tekeningen en niet overdreven veel tekst maar wel alles klaar en duidelijk uitgelegd, ik ben fan!  Het is het eerste patroon dat ik van deze ontwerpster maak maar er volgen er zeker nog.

 

 

Vanaf vandaag kan je het patroon hier kopen, nu mét lanceringskorting!

Een laatste fotootje om te tonen dat de jurkversie leuk te combineren is met een langer mouwloos vestje.

 

Last but not least, kan je deelnemen aan een leuke give-away! Chalk and Notch bestaat ook net vandaag 1 jaar en geeft een leuk prijzen-pakket weg.  Zo kan je oa alle patronen winnen van deze ontwerpster.  Check even dit blogbericht voor meer info.

 

Bedankt voor je bezoekje! X

BewarenBewaren

BewarenBewaren

10 comments on “Presenting the Waterfall Raglan pattern

  1. zoooo hard fan van die bordeau versie! Uit de hele reeks, het stuk dat me het patroon zou doen kopen. Ik twijfel alleen nog even wegens te veel gekocht in oktober en te veel patronen thuis liggen hebben…! Herkenbaar…? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.