Nosh Baggy trousers – gratis patroon

Al rond surfend op het net kwam ik dit gratis patroon tegen van Nosh, de ‘Baggy trousers’.  Aangezien ik hier voor Floris steeds hetzelfde Ottobre patroon gebruikte voor broekjes vorig jaar leek het mij het perfecte moment om eens een ander patroon te testen.  Baggy broekjes, ik hou er wel van!

Het patroon is gratis en gaat van maat 50/56 tem 122/128.  Er is ook een tutorial bij in het Fins.  Nu ik spreek geen Fins :), maar iedereen met wat ervaring in broekjes naaien krijgt dit zonder uitleg wel in elkaar.  Ik maakte maat 104 en die valt perfect.

Google translate vertelde me wel dat de naad niet is inbegrepen dus die moet je er nog bijtekenen.

De zoon,… die had niet veel zin in een fotoshoot.  Lola probeerde een handje te helpen maar het mocht niet echt baten.  Bij deze nog enkele ‘crappy’ foto’s van Floris en zijn nieuwe broekje.

Ik vind het een leuk resultaat dus hier voor herhaling vatbaar.

 

 

 

 

 

 

Stof: Wildvanstof.be, blauwe sweatstof
Patroon: Baggy trousers, Nosh. update: JAMMER GENOEG OFFLINE GEHAALD
Trui: Miniwilla
Schoenen: Adidas

BewarenBewaren

BewarenBewaren

16 comments on “Nosh Baggy trousers – gratis patroon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.