Nog meer babygerief…

Dit weekend ga ik op babybezoek… naar Spanje, Olé :-)!
Men broer belandde daar nadat hij te diep in de ogen van een schone Spaanse keek.  2 Jaar later verwachtten ze hun 1ste kindje, een jongen Sam.  In Spanje is het de traditie om zowel geslacht als naam al van tevoren met familie en vrienden te delen.

Dus bij deze kon ik men cadeau’tje op voorhand personaliseren wat best handig is :-).
Nu euh… de kleine man in kwestie is nog niet geboren… reeds een week na de uitgerekende datum.  Hopelijk is het dus een ‘baby’-bezoek!

Ik maakte voort eerst een pamperzakje; wat me altijd al zo leuk en handig leek.
Ik gebruikte deze handleiding en verving de velcro door een zwarte elastiek (elastische biais om exact te zijn).

De effen stof is van bij Petit couture  en de voeringstof van Veritas.

 

De 2 slabben maakte ik identiek zoals in een vorige blogpost. Slabben kan je nooit genoeg hebben ;-).

Het boek ‘Puur natuur op tafel’ sprong me in het oog bij Standaard Boekhandel door zen mooie vormgeving.  Het is een receptenboek met gezonde en gemakkelijke recepten voor baby’s, peuters en kleuters.

Handig bij een eerste kindje lijkt me. Ik weet dat ik zelf toch vaak onzeker was qua voeding; wat mag wanneer?!  Bij een 2de loopt dat allemaal al wat vlotter :-).

 

Nu duimen voor een bevalling 1 dezer dagen en een gezond boeleke!
X Liefs, Nicky

 

BewarenBewaren

7 comments on “Nog meer babygerief…

  1. Leuk! Mooie kadootjes en idd, dat van dat eten is herkenbaar, bij m'n oudste had ik ook zo'n boek, vanalles zocht ik op! En bij de tweede nooit nog open gehad 🙂 we duimen hier mee voor een baby voor het weekend!

  2. Die stof voor de slabben blijf ik geweldig vinden! Luieretuit zijn hier ook favoriete kraamcadeautjes en ze worden altijd goed gebruikt. Veel plezier dit weekend, wie weet ben je er zelfs als eerste bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.