Millie dress coming soon and a giveaway!!

Het Millie jurk patroon is er bijna en om dit te vieren organiseer ik een leuke giveaway!
The Millie dress pattern is almost available, to celebrate that I’m organising a fun give-away!

Ik werkte achter de schermen volop aan het graderen en digitaliseren van het patroon en heb een eindspurt ingezet zodat het tijdig beschikbaar zal zijn voor degenen die een Millie jurk willen maken voor de feestdagen.  Het patroon zal beschikbaar zijn in maten 2 tot 12 jaar, met lange of korte mouwen, met of zonder ruffle.  De lancering is voorzien begin volgende week, hou mijn blog of Instagram dus goed in de gaten als je er van dag 1 wil bij zijn.

Ondertussen organiseer ik een leuke giveaway samen met Julija’s Shop, geweldige stof-en wol winkel te Antwerpen én online.  Laat onder dit bericht een reactie na en maak kans om als allereerste mijn patroon gratis te ontvangen én een waardebon van 25€ te winnen van Julija’s Shop!  Meedoen kan tem vrijdag 8 december en op zaterdag 9 december maak ik de winnaar bekend :)!  Dubbel kans maken? Check dan mijn Instagram.


I’m working really hard behind the scenes on grading and digitizing my Millie dress pattern and I’m happy to announce that it will be launched in the beginning of next week.  Many peoples requested me to have it available on time to make their Christmas dresses so I’m doing my extra best for that.  The new updated version will be available in sizes 2 till 12, with short or long sleeves, with or without ruffles.

To celebrate this I’m organising a fun giveaway together with Julija’s Shop, amazing fabric and wool store!  You can win my pattern and receive a 25€ gift voucher from Julija’s Shop, how cool is that :)!  What do you have to do?  Just leave a comment under this post, that’s it.  Participating is possible until midnight the 8th of December, the winner will  be announced on 9 December.  You can double your chances and play along on my Instagram as wel.

223 comments on “Millie dress coming soon and a giveaway!!

 1. Fantastisch, mijn telepathie heeft dan tóch gewerkt! Ik kijk ernaar uit! #supernaturalpowers #mijnvelvetstofjesliggenalklaar!

 2. Oooo, wat gaaf! En we hoeven nog maar een half jaartje te wachten voordat ze erin past. Hopelijk valt het niet al te groot en kunnen we er snel aan beginnen! En anders heb ik nog wel twee nichtjes die kandidaat zijn!

 3. Oh geweldig, ik heb al enkele stofjes klaar liggen voor een Millie dress nu mijn dochter eindelijk groot genoeg is! Maar passeren langs Julija’s shop met plezier, zeker nu we aan het leren breien zijn. Great job! 😍

 4. So excited I have been wating on this dress. 🙂 Hopefully I will be motivated to get a dress made for Christmas

 5. Oh, these are great news! I cant wait to sew millie dresses for my daughters. This pattern is so beautiful. Happy „Nikolaus“ from Austria!

 6. I’m thrilled that this pattern will be available again soon! I saw it on Pinterest and fell in love with it; can’t wait to try it!

 7. O en of deze op het verlanglijstje staat! Een schoon patroon en schone stofjes om uit te kiezen. Spelen jullie sinterklaas voor een mama?

 8. Oh yeah! This is fantastic. My daughter is deeply in love with her Millie dress and unfortunately outgrew her last Millie. (Though she still wears it with shorts and a shirt underneath.) So you’ve got two really happy people here in Germany looking forward to the new Christmas dress.

 9. Oohh ja bijna, sta hier te popelen om deze te mogen maken voor mijn dochter. Alles met ruffles en zwierige rokjes is volgens dochterlief een ‘prinses’touch. Alhoewel het lijkt alsof ik toch meer sta te springen om de millie😍 ontzettend leuk om de komende feestdagen mijn dochter hierin te zien fladderen. Ik kijk er naar uit❤ #OokEenMaatjeSGraag

 10. Whew! We have waited for this! I searched and searched after I downloaded my pattern and couldn’t find it and am happy that it will be available again. <3 I can't wait to sew all the pretty dresses.

 11. Superbenieuwd naar het nieuwe patroon.Ik was ook al tevreden van het oude modelletje.
  Mijn kleindochter is er superschattig mee.Een nieuw stofje en patroontje zou tof zijn.

 12. Woohoow ik gok op mijn Sinterklaasgeluk en waag een kans! Superblij dat ik dit zalig jurkje nu ook voor de oudste dochter kan maken 😀

 13. Oooh ik doe graag mee… heb al veel fotootjes zien passeren en nu wil ik het kleedje ook wel maken voor mijn dochtertje 😍

 14. oooh leuk patroontje, er is een meisje van 8 dat wel heel blij zal zijn dat het patroontje nu ook tot 12 gaat (want dat zijn al grote meisjes en zij is groot 😉 ) dus ikd oe graag mee

 15. Ik doe graag mee. Telkens als ik het jurkje zie voorbij komen denk ik, die wil ik ook maken, maar het is er nog niet van gekomen.

 16. Wauw zo leuk! Mijn lange wachten wordt eindelijk bijna beloond 😉 zou nog leuker zijn om het patroon te winnen, ik waag dan ook graag mijn kans 😊

 17. Ja ja ja!!! Ik maakte vorig jaar al een maatje 92 voor mijn lieve meid, maar ondertussen doet ze al 2 maatjes groter aan. Ik heb er zelf al aan gedacht om het patroon te vergroten, maar wacht toch liever wanneer jouw maatjes online komen! Ik doe dus met heel veel plezier mee met deze giveaway en hoop tegen de feestdagen een dochter te hebben die naast de kerstboom kan schitteren in haar Millie-jurk!🤞

 18. Oeh ja deze had ik al wel in gedachten voor n kerstjurk.. wie weet ook nog met n mooi nieuw stofje erbij…
  Groetjes sara

 19. Ik wacht al eventjes op het patroon. Het is zo mooi en schattig. Hopelijk kan ik het snel (misschien al eerste 😉) ontvangen

 20. Jaa natuurlijk wil ik dit winnen 😃 prachtig jurkje, die toon ik beter niet aan de meiden of ik mag er al meteen aan beginnen 😄

 21. Oh wat een heerlijk jurkje en wat een toffe give-away! Ik zie al veel mogelijkheden voor kerstoutfits en de nieuwe SYAS-stoffen! <3

 22. Wauw! Graag.
  Vorig jaar al 1tje gemaakt voor mn middelste dochter! Nu kan ook mn oudste een mooie millie dragen!!

 23. Wat leuk! Ik maakte hem nog niet wegens te veel jurken in de kast maar nu zou ik er toch eens aan moeten beginnen.

 24. Ik waag ook mijn kans! Bij gebrek aan dochters zal het patroon niet voor mijn kinderen toepasbaar zijn, maar genoeg meisjes in de vriendenkring die ik er een ongetwijfeld groot plezier mee kan doen.

 25. Oh eindelijk ook beschikbaar in grotere maanden. Mijn dochter en ik zijn je eeuwig dankbaar! Hier gaan waarschijnlijk vele prachtige exemplaren van in de kast belanden. Het is de perfecte outfit voor mijn dochtertje

 26. Zou fantastisch zijn om voor mijn metekindje van 1,5 een prachtig kleedje te maken voor de feestdagen!

 27. Wauw! Ik doe graag mee. Ik heb mijn buurmeisje een jurk beloofd en deze is prachtig! Ik zou haar er zo blij mee maken 🙂

 28. wat een geweldig leuk kleedje, dat komt zeker van een geweldig patroon! ideaal om in mijn nieuwe stijl mee te nemen want draag pas sinds een maand jurkjes…! Alvast veel succes met het patroon!

 29. Super leuk patroontje! Ik kijk er al naar uit om mijn dochter haar zomer kast vorm te geven. Alvast bedankt voor de uitwerking ervan!

 30. dat wil ik graag winnen, kan ik ineens beginnen aan de kerstkledij van de kleindochters , voorlopig de bijna kleinste maat dus het patroon kan nog jaren meegaan 🙂

 31. Prachtig jurkje, ziet er heel erg chic uit! Hopeljjk niet te moeilijk 😉 Ik hoop dat ik het ga kunnen uitproberen!

 32. Oh, dochterbkreeg er vorig jaar eens als verjaardagsjurk en wou er dit jaar weer een. Ze is 15 januari jarig, dus wat ben ik blij dat hij er net op tijd weer is. Een extra stofje erbij om hem te maken van julia’s shop zou ideaal zijn als cadeau voor haar, en plezier voor mama om het te maken

 33. Prachtig! Ideaal voor mijn dochters! En vanaf januari ben ik weer fulltime thuismama, dus heeeeeel veel tijd om te naaien 😍

 34. oh, ik maakte al een paar Millies in maatje 116 wat de grootste maat was tot nu toe. Hopelijk ben ik bij de gelukkige om het patroon te winnen en nu nog een paar maatjes groter te kunnen maken

 35. Super dit modelletje!bedankt dat je dit wil delen. Mijn 2 dochtertjes en hun nichtjes staan alvast te springen voor een nieuw exemplaartje in hun kast 😃!

 36. Mijn buurvrouw heeft een dochtertje dat prachtig zou staan met zo’n jurkje! Ze helpt me dagelijks uit de nood met onze Huilbaby, een jurkje maken voor haar prachtige dochter zou een mooi geschenk zijn als dank voor alles!
  Voor mijn zoontjes heb ik helaas geen jurkpatronen nodig dus deze winnen zou welgekomen zijn zodat ik voor de buurvrouw en voor m’n petekindje mooie jurken kan maken! Ze doen zo een om me te overleven met onze zoon en Huilbaby !

 37. Vorig jaar een prachtige feestjurk voor mijn dochtertje gemaakt met dit patroon. Ik kijk er naar uit om nu ook in een groter maatje dit prachtig jurkje te maken!

 38. Waauw wat een knap patroon. Hiermee zou ik een jurkje maken voor de dochter van mijn zoontjes’meter, want meisjes partonen koop ik anders nooit #fierezoonmama 😊

 39. Oooh ik ben nog net op tijd :). Ik heb twee dochters, eentje zeer meisje meisje en de andere lekker stoer, maar ik denk dat ze allebei zullen stralen in een jurkje als deze 🙂

 40. Superleuk! Ik heb al Millies gemaakt, maar ze is uit de maat gegroeid! Ik weet wel raad met dit patroon en leuke bedragje!

 41. Ooooola, heel mooi patroon…graag waag ik mijn kans! En veel succes met de lancering van je nieuwe patroon!

 42. Ik ben zot van die ruches !! Wat wil ik deze graag maken voor de kerst voor ons renéeke pateeke 😍

 43. Een heel mooi jurkje dat ik dan kan maken voor mijn twee kleindochtertjes. Ik kijk er al naar uit om er aan te beginnen 😉

 44. 😍😍😍😍😍, wat hou ik van dit patroontje. De idee alleen al dat ik dit zou kunnen maken , geeft me een warm.gevoel…Zaaaaalig!😘😘😘

 45. Ohhhh zo blij! Het is echt mijn lievelingspatroon! Zelfs de pietenjurk was een millie! Ik heb alleen het patroon maar in 1 maat….en die wordt te klein😢

 46. Wat heb ik hier naar uit gekeken, naar jou patroon! Ik wil het al gehele tijd maken, maar kon het nergens meer vinden.. Laat het maar snel volgende week zijn 😍😍

 47. Had ik dit maar ietsje vroeger gelezen, ik ben net terug van een paar uurtjes shoppen in Antwerpen, dan had ik al eens bij Julia’s shop kunnen langsgaan. Maar mocht ik het patroontje winnen dan ben ik zo weer terug naar Antwerpen? Mijn kleindochters vroegen toch al, oma maak je ons terug een mooi kleedje voor de feestdagen. 🙂

 48. Super dat er nieuwe maatjes komen van je fantastische patroon. Mijn stofje ligt al klaar maar daar kan er nog wel eentje bij!

 49. zou geweldig zijn voor mijn plusje maat 92-98 want voor mijn pleegje is het te klein, ze wordt 13 in januari en al bijna 1.70 groot

 50. Oh, al zó lang aan het uitkijken naar de grotere maat! Misschien kan ik even ontspannen achter mijn machine in de examenperiode en een nieuwjaars outfit te voorschrijf toveren/naaien voor ons meisje!

 51. Tuurlijk doen we mee! Ik maakte nog een Millie in Nosh zwanen (check de blog vorige week) en deed doen al een stille oproep om wat vort te maken met dat patroon van jou 😄 Tof!

 52. Ik waag ook graag een kansje! Het maatje wat ik had is ondertussen te klein voor dochter 1 en dochter twee zou in het kleinste maatje kunnen passen. Spannend!!

 53. Het is een prachtig patroon. Eenvoudig met toch dat tikkeltje meer. 😉
  Het zou tof zijn mocht ik mijn kleine meid nig een jurkje kunnen maken tegen de feestdagen met een stofje van de julijashop.

 54. Waaaaaaaauw… Hoe doe je dit toch… wat een fantastisch werk!!! Daar zou mijn spookje zoooooo geweldig mee staan… Helemaaaaaaaaaal verliefd!

 55. zoo mooi patroon,met 6 kleindochters zou het van pas komen,met zijn zessen in een mooi feestkleedje.

 56. Wauw!!! Helemaal fan! En dat samen met de lancering van de nieuwe See you at six collectie. Dat wil ik wel winnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.