MILLIE blog tour day 2

NL/ENG

Op dag 2 van mijn Belgische MILLIE blogtour kan je opnieuw 2 geweldige jurken bewonderen!
On day 2 of my Belgian MILLIE blog tour I’m presenting 2 beautiful dresses again.

Joke ,van de blog paspelpoezen, volg ik al zo lang ik naai denk ik.  Dat moet dus een 4-tal jaar zijn.  Het is dan ook zo ontzettend leuk, zelfs een eer om bevriend te worden met iemand waar je van in het begin naar op kijkt!  Ze heeft de prachtigste kinderen en testte maat 10 jaar voor me.  Ik naaide zelf ook grotere maten maar zonder grote kinderen in mijn buurt kon ik toch moeilijk inschatten hoe dat er nu juist uitzag bij een ‘grotere’ coole meid.  En wat staat Fien geweldig met haar Millie jurk.  Kijk en lees hier zeker verder.

I started following Joke, blogging over at paspelpoezen, from the beginning of my sewing career.  That must have been 4 years ago, so I don’t have to tell you how thrilled I am that she’s now participating on my blogtour!  Her 3 kids are beautiful and she tested size 10 of the Millie dress on her daughter Fien.  Go check her blog to see how amazing this dress looks on her cool girl!

 

Katrien van Kaatjenaaisels volg ik ook al een eeuwigheid, of zo lijkt het toch.  Ik leerde Katrien ‘in het echt’ kennen via de blogtours van Lotte Martens en de rondleiding die we kregen in haar atelier.  Katrien was zo lief om me de juiste tips te geven voor het aanpassen van mijn blog in WordPress zodat ik mijn patroon kon lanceren.  Dikke dankjewel daarvoor!
Ze maakte een geweldige Millie met pailletten in het voorpand.  Als ik deze aan Lola laat zien wil ze sowieso een kopie.

I’ve been following Katrien from Kaatjenaaisels for many years now.  I got the opportunity to meet with Katrien in real life when we visited the studio of Lotte Martens, an amazing Belgian textile designer.  Whenever I needed a tip on how to adapt my blog in WordPress so that I could launch my pattern she would give me the right tips.  A big thank you for that!
Go and check out the amazing Millie dress she made for her daughter Hanne

De blogberichten vind je hier:
Here you can find their blogposts:

Joke – Paspelpoezen

Katrien – Kaatjenaaisels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.