Lily Balou stof – deel 3 & Holiday blues…

Geen idee of het bestaat, maar ik denk dat ik kamp met holiday blues :-).

We zijn terug van 3 weken vakantie en brachten een heerlijke tijd door in Oostenrijk en Italië.

Enkele dagen bergen, wandelen en kastelen bezoeken werden afgewisseld met 2 weken zon, zee, strand en Venetië (én de prachtige eilanden er rond).

We huurden een bungalow op een kleine gezellige camping die aan het strand gelegen is en een heel groot kinderzwembad heeft.  Het feit dat er een goed restaurant aanwezig is op de camping én dat het vlakbij de vertrekplaats van de boten richting eilanden is maakte het voor ons (gezin met jonge kinderen) echt een top vakantie.

Dus wie inspiratie zoekt voor een toekomstige vakantie; check www.deifiori.it, een aanrader :-).

Nog voor we op verlof vertrokken naaide ik nog 2 shorts voor Floris.  Ik deed een 2de poging om een toffe short te maken met laag kruis, na poging 1 hier.  De fotoshoot deden we op locatie :-).

Ik liet enkele details achterwege, nml zakken en valse gulp, en wou eens testen wat het gaf om de pijpboorden af te werken met boordstof.

 

Ik gebruikte opnieuw een lap stof van de Lily Balou collectie die verkocht werd bij Mondepot.be.  De kwaliteit van de stoffen is echt super, en hier gaat van de gekochte stoffen dus ook niets verloren :-).

Aangezien zowel zoon als mama zeer tevreden waren van het resultaat maakte ik nog een zwarte variant… om te combineren met een leuk shirt van Miniwilla dat ik eerder kocht ;-).

Nu ga ik me op een berg strijk storten en nog een beetje vloeken dat ik 2 weken niet over men naaimachine beschik grrr. Die is ook even op vakantie (onderhoud :-p).

Patroon; aangepaste versie Ottobre 1/2014 nr.20
Stof: Mondepot.be
BewarenBewaren

7 comments on “Lily Balou stof – deel 3 & Holiday blues…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.