Grote cactus liefde

Het was meteen liefde op het eerste zicht toen ik de eerste foto voorbij zag komen van de cactusstoffen van Kimsa.  Zo een liefde waarvan ik weet dat ik er niet aan kan en wil weerstaan :).  Liefst had ik dan ook graag véél cactusstof.

Ik bestelde 1,5m grijze sweater stof en kreeg er met gemak een broek en sweater uit voor Floris.  Er is nog een lap over en die zal zeker nog gebruikt worden voor één of ander cadeau’tje.  Wees maar zeker dat er niets verloren zal gaan van deze stof.

Het was niet meteen de bedoeling dat ze samen gedragen moesten worden maar Floris vond dat een beter idee dus voor de fotoshoot liet ik hem maar begaan :).

Voor de broek haalde ik men vertrouwde Ottobre patroon (1/14 nr.20) boven dat ik ondertussen zowaar vanbuiten ken en dus in een wip in elkaar zit, heerlijk.  De sweater is ook een Ottobre patroon en gebruikte ik onlangs nog hier en hier. (4/15 nr.16)

Voor de boord van de broek gebruikte ik deze keer boordstof en ik stak zwarte paspel tussen de zakdelen.  Voor de rest enkel cactussen cactussen en nog eens cactussen.

De foto’s nam ik een tijdje geleden al en bijna vergat ik dit blogbericht te maken met al men kerstvoorbereidingen.  Maar de foto’s zijn best leuk en dus toon ik ze nog graag.  En voor wie zich afvraagt hoe ik men kids soms gemotiveerd krijg om te poseren voor fotoshoots moet maar even doorscrollen naar de laatste foto ;).

 

 

 

 

 

 

Zo dus;

stof: www.stofopzolder.be
BewarenBewaren

11 comments on “Grote cactus liefde

 1. Jaaaa ik ben ook fan van de cactussen, al kon ik me (voorlopig) nog bedwingen 😉
  Leuke kleertjes maakte je! En die omkooptip moet ik onthouden!
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

 2. Jaaaa ik ben ook fan van de cactussen, al kon ik me (voorlopig) nog bedwingen 😉
  Leuke kleertjes maakte je! En die omkooptip moet ik onthouden!
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

 3. O die omkoperij, ik denk niet dat je daar alleen in bent 🙂
  Tof, die broek en de trui, al zou ik ze hem ook niet meteen samen aandoen, peis ik.

 4. I like! Ik las vandaag dat Mina Dotter een stuk van deze stof mist voor 1 mouw van een sweater… Overál uitverkocht, een echte topper dus deze cactussen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.