Er kunnen nooit teveel sweatpants zijn!

In men vorige blogpost zagen jullie al de laatste outfit die ik maakte voor Lola.  Floris werd deze keer niet vergeten :-p… ocharme dat ventje zijn kleerkast is nog niet half zo gevuld als die van zijn zus.

Hij houdt er blijkbaar geen blijvende emotionele schade aan over (denk ik),… zo lang hij genoeg ‘zachte broeken’ heeft in zijn kast is hij content.  Ik profiteer er alvast van, om wat leuke sweatpants te maken want ik vrees dat er een leeftijd komt dat hij gewoon jeansbroeken wil dragen zoals al de rest :-).

Ik gebruik nog steeds patroon Ottobre 1/2014 nr 20 en paste enkel de zakken een beetje aan.  Normaal moet je de zak langs boven vaststikken aan het voorpand maar ik maakte er eens een gewone steekzak van.

De stof is een zalig zachte sweaterstof uit de voorraad.  Ik kocht de laatste maanden bijna geen stof meer (wegens doorhangende schabben oeps) en herinner me van de meeste stoffen niet echt meer van waar welke stof komt :-).

 

 

2 Dikke duimen voor ‘zachte broeken’ :)!!
(t-shirt Tiny Cottons te vinden bij goldfish.be, schoenen Adidas bij Zalando.be)

 

 

2 Contente kinders = een heel contente mama 😀 !

  Bedankt voor je bezoekje, ik lees met veel plezier jullie commentaren.

 

BewarenBewaren

8 comments on “Er kunnen nooit teveel sweatpants zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.