En nog een heldenoutfit…

want meisjes kunnen ook superhelden zijn, ahja!

Floris liep heel de tijd fier rond met zijn masker en zoals het een zus beaamt groeit er dan enige vorm van jaloezie 🙂 en vroeg ze ook achter een superheldenmasker.
Ik liet Lola zelf de kleur vilt en de vorm van het masker kiezen en flockte er enkele sterren op.  (Ik verzamelde ondertussen een heleboel masker-templates op mijn Pinterest board ‘DIY’).

Zus kreeg ook een bijpassende ‘HERO’ trui in een zalmroze sweaterstof.  Mijn sweaterstof bestel ik meestal bij de stoffenkamer omdat er steeds een groot aanbod sweatstof is en dat vind je niet altijd makkelijk.  Ik gebruikte hetzelfde patroon als voor de zwarte versie van Floris; Ottobre 4/2015 nr16.  Een super patroon met een perfecte pasvorm!

En dan nu mijn superheld(in) in actie :).

 

 

 

Patroon sweater: Ottobre 4/2015 nr16
Patroon masker: Pinterest
Stof: destoffenkamer.be 

BewarenBewaren

15 comments on “En nog een heldenoutfit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.