Een Jaanu om er terug in te vliegen!

Eerder deze week mocht ik mijn goede vriend ‘Janome’ (een naam heeft het ding (nog) niet) ophalen na een welverdiende rust en onderhoudsbeurt bij Van Rooy in Mechelen.
Na 6 weken niet naaien kon ik er eindelijk weer invliegen en wat doet dat deugd :-)!

Al van bij de lancering van het Jaanu patroon van Straight-grain was ik verkocht voor het ‘Norah’ model.  Ik kocht dan ook meteen het patroon en besliste dat dit het eerste project ging worden dat op de naai-planning kwam.  Dus zo geschiede… ik ging wat shoppen in men eigen stoffenvoorraad en vond een leuk katoentje met herfstige tinten.

 

De halsboord en mouwboorden werkte ik af met gouden paspel, en wat ben ik verliefd op dat mooie detail!

Ik combineerde met een gouden panty van H&M van vorige winter en een vestje van Petit Louie.  Samen met kersverse nieuwe botjes is Lola helemaal klaar voor de start van het nieuwe schooljaar… het laatste jaar als kleuter… slik, maar laten we daar nu een jaar even niet meer aan denken of we worden emotioneel :-).

 

 Laarsjes Torfs
Bedankt voor je bezoekje :-)!

 

BewarenBewaren

15 comments on “Een Jaanu om er terug in te vliegen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.