Double rooster fun

NL/ENG

Ik post hier snel even een blogberichtje tussen de kerstfeesten door.  Omdat ik zo zot ben van deze hanen outfits die ik onlangs maakte.

I’m posting a quick blogpost in between all the Christmas party’s.  I’m just so in love with these ‘rooster’ outfits I made.

Ik maakte voor Lola een midi skirt en combineerde de ‘Rooster French Terry‘ met de zwarte elastiek met koperen lijnen, beide van See You At Six.  Ik ben zo zot content van die combinatie!  Ik knipte 1 pand, 1 maal de stofbreedte op 43cm lengte.  Ik knipte het pand in 2 en voegde zakken toe aan de zijnaad.  Dat was een eeuwigheid geleden dat ik nog eens zakken toevoegde aan een rok maar het maakt de rok helemaal af vind ik.

I made a midi skirt for Lola and combined the ‘Rooster French Terry‘ with the black elastic with copper lines, both from See You At Six fabrics.  I’m loving this combination so much!  I cut 1 piece of fabric, 1 time the fabric width x 43cm length.  I cut this piece in half width wise and added pockets in the sides.  I love how this skirt turned out! 

   

   

   

Floris kreeg een Fons shirt.  Ik heb iets met dat patroon, de pasvorm is perfect en dat zit nu is letterlijk in een wip in elkaar.  Fons for the win!  Voor hem naaide ik de versie met lange mouwen in maat 110.

My boy got a rooster shirt.  I used the free Fons shirt pattern and changed nothing.  This pattern is being used over and over again, the fit is perfect and it’s really is a quick sew!  Fons for the win!

   

   

  

  

Dat winnen dat vinden ze hier nog steeds plezant, oef 😅.
They still love twinning, phew 😅.

5 comments on “Double rooster fun

  1. Zalige foto’s! Die laatste: zo grappig!
    Ik vind de roosters in dit ijsblauw ook de max, kocht er 2 meter van voor de Husband, maar nu twijfel ik toch aan zoveel hanen op een mannenlijf… Too much?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.