Andrea Lauren broekjes

Al van in het begin was ik ook fan, … zoals zowat iedereen :-), van de stoffen van Andrea Lauren… ik zag al zoveel moois voorbijkomen op Fb en op verschillende blogs!

Bij deze ben ik dus misschien wat laat om mee aan boord te springen maar ik kocht pas onlangs voort eerst zelf stof van deze designer.  Ik vond een stofje dat ik nog niet had zien passeren bij de webshop van Liesellove.

Het plan was om iets te naaien voor de eerste verjaardag van mijn man zijn petekindje.  Aangezien hier bij ons alle cadeau’s ed toch wel worden verzorgd door mezelf aanschouw ik het ventje zowat als men eigen petekindje ;-).  Mannen en cadeau’s kopen… hier geen goede match.

Ik flockte ook nr 1 op een body van Hema, gemakkelijk en super tof (geïnspireerd op de t-shirts van Nor-Folk).

Ik was zo verkocht van de outfit dat ik voor zoonlief een assorti outfit maakte :-)… beetje verslaafd aan twinning hier de laatste tijd…

 

Voor het kleinste broekje gebruikte ik Ottobre patroon 6/2013 nr 2 maat 80.  Voor mij het ideale patroon voor baby’s die nog niet stappen.  Het broekje valt mooi ruim, sportief en heeft geen details qua zakken of valse gulp.

Voor Floris gebruikte ik opnieuw hetzelfde patroon als hier en hier, Ottobre 1/2014 nr 20 maat 98.  Een leuk broekje met lager kruis, zakken en valse gulp.

 

Hieronder nog enkele aan-foto’s van Floris met zijn outfit.  De ideale tenue om in te spelen, stenen te verzamelen en om te skateboarden… met extra veel bescherming :-).

 

Bedankt voor je bezoekje, ik lees met veel plezier jullie commentaren :-)! X

BewarenBewaren

22 comments on “Andrea Lauren broekjes

  1. Ik wil dit broekje ook graag volledig in trainingsstof maken. Knipte je de tailleband en boordjes onderaan dan wat ruimer omdat het niet in ribtricot is?

    1. Hey Lotte, ik bereken de breedte zelf en neem voor randen in tricot altijd 80% van de breedte en dat klopt eigenlijk altijd :-). Er zit bovenaan geen elastiek in, maar het kan zijn dat dat wel nog nodig is… hangt wat af van de dikte van de poep 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.