Wandelende tak uit ‘Boven de wolken 3″

Het patroontje de “Wandelende tak” uit het breiboekje van Julie, Boven de wolken 3 editie winter 2016, is eentje waar ik meteen verliefd op werd.  Het is een openhangende cardigan die lichtjes oversized is in de breedte.  Ik gebruikte steeds 1 bolletje mohair van Kid Annell gecombineerd met een bolletje Giza van Borgo de Pazzi in dezelfde kleur.

Aan de mouw voegde ik een klein folieke toe en breide met een restje witte wol van deze muts en sjaal 2 witte strepen op de mouwen.  Ik maakte maat 8 jaar en die zit perfect.  Blijkbaar brei ik eerder vast dus ik leerde al uit ervaring dat ik best steeds een maatje groter maak dan de kledingmaat van Lola.  De mouwen meet ik steevast na om te zien of ik de gewenste lengte heb.  Het is steeds nog spannend afwachten om te zien hoe een gebreid stuk past en deze is helemaal perfect︎!

Wol: Julija’s shop
Patroon: Wandelende tak, Boven de wolken 3

4 comments on “Wandelende tak uit ‘Boven de wolken 3″

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.