See You At Six – autumn collection 17 #1

– scroll down for English –

Jaaaaa, ze is er eindelijk, de nieuwste stoffencollectie van See You At Six!  Ik sta steeds te popelen van ongeduld de weken voor de lancering omdat ik weet dat hun collecties nooit teleurstellen #understatement.  De prints spreken me werkelijk allemaal aan en het concept van de bijpassende boordstoffen vind ik ook helemaal geweldig.

Overweldigd door het mooie aanbod, vroeg ik Floris welke print hij het leukst vond.  Hij koos resoluut voor de blauwe eekhoorntjes en ik koos bijpassend de zwarte grid beide in French Terry.

Hooraaaaaay, the new fabric collection from See You At Six arrived in stores today!  I’m always waiting impatiently for the release because I know I’m never disappointed with their collections #understatement.  I love love all the prints from this collection and the fact that they offer matching ribbing.

I had the hardest time making a choice so I asked Floris which print he preferred.  He choose the squirrels and I choose the black grid to match with the squirrels.  Out of the grid fabric I made the Blanche sweatpants, and for the sweater I used pattern nr. 16 from Ottobre 4/2015.  Love this look for my boy!

Waar ik bij Lola steeds nieuwe patronen blijf uitproberen val ik bij Floris steeds terug op mijn favorieten.  Als broek is dat dan de Blanche sweatpants en als sweater een raglan model of sweater met rits beide uit Ottobre.  Voor deze sweater koos ik nog eens voor het raglan model uit Ottobre 4/2015, nr 16.  Zoals steeds bij Ottobre valt die wat breed maar ik ben helemaal gewend geraakt aan de bredere sweaters zoals die van Bobo Choses en vind het nu dus ook helemaal ok!  Alle boorden van de trui werden afgewerkt met de bijpassende boordstof.  De French Terry verwerkt zalig, en de kwaliteit van de boordstof is perfect!

 

Ik ben al benieuwd om alle andere SYAS creaties te zien verschijnen de komende weken.  Hier volgen er zeker nog enkele!

I can’t wait to see all the other SYAS creations in the coming weeks.  I’m definitly making a few more!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

6 comments on “See You At Six – autumn collection 17 #1

  1. Wat een prachtige combinatie! Ik was van plan deze 2 te combineren in een Ole, maar zo’n broekje ziet er ook wel top uit… Even checken wat mijn Noah daarvan denkt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.