See You At Six – autumn collection 17 #2

– scroll down for English –

Van mijn lap eekhoorns stof had ik nog een heel stuk over.  In plaats van ze bij mijn stoffen voorraad te leggen verkoos ik om er meteen een outfit voor Lola uit te maken.   Sinds de garden sale hou ik er van om mijn voorraad beperkt te houden.  Wat mij daar dus al enorm mee helpt is stoffen meteen volledig opgebruiken.  

Ik naaide nog eens een cirkelrok want dat was ongeveer 2-jaar geleden en gelukkig zijn 7-jarige meisjes nog steeds fan van cirkelrokken die mooi zwieren.  Ik maakte de rok wel uit 2 aparte delen (dubbelgeplooid) ipv uit 1 stuk stof (4 dubbelgeplooid) want dan zouden er teveel eekhoorns op hun kop staan.  Nu staan ze enkel mooi recht of wat op hun zijkant maar dat stoort bij deze print absoluut niet.  De rok is bovenaan afgewerkt met een tailleband uit de bijhorende boordstof (verstopt op de foto’s), en onderaan zoomde ik niet om.

When I finished my squirrel sweater for Floris I noticed that I had a large piece of fabric left.  Instead of putting it in my fabric stash I preferred to turn it into a cute comfie outfit for Lola.  Eversince I cleaned out my fabric closet I want to keep it limited and immideately finishing a whole fabric piece is helping a lot!

      

      

Voor het bovenstuk haalde ik mijn geliefde Trop Top weer boven en ging eveneens voor onafgewerkte randen.  Een soort (euh niet) afwerking waar ik normaliter nooit voor kies maar ik vind het haar nu echt stoer staan.

The top is one of my all time favourite patterns, the trop top (pattern and tutorial in French), and for the skirt I made a circle skirt out of 2 fabric pieces instead of 1.  That way there are no squirrels upside down.  I left the seams unfinished to create a cool look for my girl.

Tijd om in die volgende lap heerlijke See You At Six french terry te knippen nu!
Time to start cutting my next piece of lovely See You At Six french terry!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 comments on “See You At Six – autumn collection 17 #2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.