Pif poef paf en u… Billie zakt af

Januari was al een productieve maand.  Mijn naai-tempo van de voorbije maanden wordt hier dus rustig verder gezet. Ik tik nu af op 13 creaties en de maand is nog niet (helemaal) om.

Alleen bloggen … dat lukt me niet zo vaak. De zin om achter de pc te kruipen na een werkdag is kleiner dan de zin om achter de naaimachine te kruipen :).  Het weer en het daarbij horende weinig licht zorgen er ook voor dat er enorm weinig momenten zijn om foto’s of deftige foto’s te maken van afgewerkte stuks.

Af en toe lukt het me wel ongeveer, zoals bij deze Billie… gemaakt eerder deze maand.

Een Billie met ronde hals en lange mouwen in een leuk stofje van Elvelyckan Design, gekocht op hun eigen webshop.   Om 2 minuten te blijven stilstaan mocht Floris me onder vuur nemen tijdens het maken van de foto’s, wat hij duidelijk hilarisch vond.

 

 

 

Zag je de nieuwe stoffen al die ze lanceerden en in pre-order te koop zijn?  Ik moet me alvast weer bedwingen om er niet al enkele te bestellen :p.  Voorlopig kocht ik enkel 2m tricot van Chat Chocolat deze maand en probeer het einde van de maand te halen zonder nog iets te bestellen. Ik ga nu dan alvast even men kop in het zand steken want op alle social media kom ik geweldige nieuwe stoffen tegen!

Stof: tricot elvelyckandesign.com
Patroon: Billie Zonen 09
Broek: Six Hugs & Rock n Roll

Bedankt voor je bezoekje!

 

 

 

 

BewarenBewaren

15 comments on “Pif poef paf en u… Billie zakt af

  1. Mooie Billie! Ik won zopas 3 meter zalige tricot bij Elvelyckan, ze hebben fantastische stoffen hè. Ik probeer al het moois dat ik zie voorbijkomen ook steeds te negeren… Moeilijk soms!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.