Petite couture creation #2

3 Maanden geleden mocht ik de spits afbijten en ondertussen passeerden al heerlijk mooie creaties van mijn andere ‘Petite Couture Creator’-collega’s!

‘Time flies when you’re having fun’ en zo zijn we al aan mijn 2de bijdrage belandt.  Hieronder ziet u 1 van mijn 2 creaties.  Check de blog van Wendy als je benieuwd bent naar meer foto’s en mijn andere creatie :).

 

BewarenBewaren

5 comments on “Petite couture creation #2

  1. Nicky, weeral zo schoon! En toeval of niet, ik had net hetzelfde plan voor mijn dochter. Maar dat staat nog heel wat verder op mijn to sew lijst, dus zal nog wel even op zich laten wachten. Echt zo ongelooflijk tof! je inspireet me weeral 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.