Millie jurk – binnenkort gratis op mijn blog

Ik ben een eeuwige ruffle lover.  In mijn zoektocht naar een patroon voor een tricot jurk met ruffles vond ik niet meteen wat ik zocht dus ging ik zelf aan het tekenen.

Het resultaat bevalt me zo erg dat ik besloot er een PDF versie van te maken die hier binnenkort gratis te downloaden zal zijn op mijn blog.  In eerste instantie in maat 116 en als alles goed verloopt later ook in enkele maten kleiner.  Ik doopte het de Millie jurk.  Hieronder zie je al de versie die ik maakte in het mooie stofje met tekeningen van illustratrice Els Vlieger.

Patroon: Eigen patroon – Millie jurk
Stof: Els Vlieger – De Stoffenkamer

 

BewarenBewaren

26 comments on “Millie jurk – binnenkort gratis op mijn blog

  1. I love love love your pattern. I found my way here thanks to Instagram and am very much looking forward to your pattern. My little love is currently wearing 74/80. Hope that the pattern will cover that size, too.
    Best from Germany,
    Ivonne

  2. Wel kijk, dat kind van mij draagt toevallig een 116/122, ik zit dus al helemaal klaar, met stof en al ;). Om maar te zeggen dat ik érg enthousiast ben over de jurk.

    1. Ik heb zo'n visioen van een op en neer bouncende Khadetjes aan de andere kant van dit scherm 😂 Maar dat enthousiasme is heerlijk aanstekelijk. Ik maakte tot op heden geen enkele tricot jurk #confessions. Of ja jawel, ene waarvan mijn moeder zei "oh mooie pyjama!" 😏.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.