Lotte Martens -Stories without endings- blogtour

Een verhaal zonder einde… dat is voor mij het verhaal van Lotte Martens zelf!   Begin juli kreeg ik samen met enkele andere blogsters een rondleiding in haar atelier in Leuven.  Mijn mond viel bijna letterlijk open van verbazing, zoveel creativiteit en talent dat Lotte bezit en hoe persoonlijk en met veel liefde zij haar zaak runt gecombineerd met een gezin met 3 kinderen.  Chapeau!

Elke nieuwe stoffencollectie is het spannend afwachten wat het wordt, haar stoffen zijn steeds zo prachtig, speciaal en vernieuwend!  Na onze rondleiding kregen we al de komende wintercollectie te zien.  De nieuwe collectie ‘stories without endings’ bevat tricot, katoen, geweven stof en scuba.  Ik mocht aan de slag gaan met tricot met de mooie naam Sparkle Aronia 04 en de Aronia 04.

Ik naaide een jurk voor mezelf en tekende zelf het patroon.  Ik had reeds een goedzittend shirt model met aangeknipte mouw voor handen (eerder getekend) en zette hier een rokdeel aan.  Tussen beide delen zit een tunnel met elastiek.  Heel haalbaar dus als selfish sewing project waar ik toch steeds een beetje bang van ben :).  Ik gebruikte 1 paneel Sparkle Aronia 04 en 1m Aronia 04.

Dankjewel Lotte voor je rondleiding en kijk achter de schermen.  Wat ben ik fier dat ik voor een klein deeltje, deel mag uitmaken van jou verhaal!

 

 

5 thoughts on “Lotte Martens -Stories without endings- blogtour

Geef een reactie