International Millie blog tour day 3

NL/ENG

Ik kon mijn persoonlijk naai-idool Trine, uit Denemarken, strikken voor de 3de dag van mijn internationale Millie blog tour.  Trine, bekend van de blog Groovybaby and mama, was van in mijn beginnende naai-periode een enorme inspiratiebron.  Haar dochter moest toen ongeveer zo oud zijn als Lola nu en ik kan me zo een 10-tal van haar naai-creaties van vroeger voor de geest halen.

Ze maakte voor deze blog tour een geweldige hack en maakte een top-versie met ruffles die in een V gaan.  Eentje die ik zeker ook ooit wil maken!

On the third day of my international Millie blog tour Trine is showing an amazing Millie hack she made for her daughter Wilma.  I’m following Trine from the beginning when I started sewing and her girl was then about Lola’s age now.  I can remember easily 10 sewing creations from the past she made for her kids.  You can say she’s my sewing idol. 

Be sure to read more about this top on her blog

Trine – Groovybaby and mama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.