Grote *See You At Six* liefde!

De titel zegt het helemaal, het is grote liefde hier met de nieuwe collectie van See You At Six!

Toen aangekondigd werd dat deze keer beide getalenteerde zussen zouden samenwerken aan de nieuwe collectie steeg mijn enthousiasme alleen maar.  Naomi bewees al enkele keren dat ze weet hoe ze een echte collectie van leuke stoffen en prints moet samenstellen en ja Deborah die haar naaisels zitten er altijd boenk op als je het mij vraagt.  Deze nieuwe collectie is hip, toch tijdloos, heeft enkele super coole prints en is dan nog eens voorzien van bijpassende elastiek en boordstof. Als dat niet fantastisch is!

Ik ging als eerste meteen aan de slag met de french terry vissen print.  Deze vond ik meteen geschikt voor een coole short voor Floris.  Met dat zalig mooie weer dat maar blijft duren is een extra short geen overbodige luxe.

 

Herkent u het patroon al? Als u deze fantastische madam volgt misschien wel.  Het is haar #blachesweatpants patroon dat ik verkorte naar een short.  Ik maakte de broek versie al enkele keren want ik kreeg een hele tijd geleden al een kopie van haar patroon.

Het is mijn absolute nr.1 patroon dat ik het vaakst gebruik voor Floris.  Dat broekje zit werkelijk zalig en ziet er ook nog eens cool uit.  Floris (5j) past nog steeds vlot in maat 4 jaar, voor de short was het dus zeker niet nodig om een maat groter te nemen.

Ik verkorte de pijpen met 15cm en stikte de zoom 1,5cm om naar de buitenkant.  Dat was nog net te lang zag ik tijdens de fotoshoot dus ik draaide de zoom hier nog 1 keer extra om.  Op de foto’s misschien niet overal gelijk hierdoor maar achteraf stikte ik het nog proper vast.

 

Een tweede blogbericht met nog een See You At Six creatie is ook al onderweg.  Ik naaide ook een outfit voor mezelf :)!  Nog even wat foto’s bewerken en ik dan toon ik met plezier wat ik nog maakte.

Bedankt voor je bezoekje!

 

BewarenBewaren

4 comments on “Grote *See You At Six* liefde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.