Groot nieuws en … een Bohemian babydoll jurk

Zag je het al?  Ik mag mezelf ‘Petite Couture Creator‘ heten, wat een titel!

Samen met 5 andere dames zal ik op regelmatige basis een leuke creatie aan je tonen met een stofje van de webshop van Petite Couture.  Een webshop die voor mij altijd al bovenaan mijn lijstje van favoriete webshops prijkte.

Mijn eerste ‘Petite couture creator project’ toon ik je volgende week, mijn interview lees je alvast hier en je kan nog tot 8 juni mijn favoriete stoffen shoppen met 10% korting, allen daarheen :).

In de selectie zitten onder andere deze 3 stoffen waar ik recent nog iets mee maakte:
1. een simpel rimpelrokje in de nude crèpe> heerlijk rokje dat met alles te combineren is
2. een pyjama kleedje in de zachte tricot van Elvelyckan design (patroon Trop Top verlengd)
3. een ‘Bohemian Babydoll’ jurk in een zachte zwart/wit viscose van Cotton and Steel

 

 

 

De eerste 2 stuks werden hier al veelvuldig gedragen, de laatste werd eigenlijk zelfs nog niet eens gepast… oeps.  Dringend tijd dus om te kijken hoe de jurk valt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ‘Bohemian babydoll dress’ valt super mooi in deze soepele viscose.  Heerlijk bewegelijk en totaal niet kreukend.  Het patroon heeft achteraan geen sluiting en de jurk kan gewoon over het hoofd aangedaan worden.  Wat een voordeel :)!  De zoom… opnieuw hi-low ♥ ♥.

 

 

 

Vele hartjes voor deze kwaliteitsvolle stof, Petite couture en het leuke patroon!

Patroon: Bohemian Babydoll PDF patroon van Elegance and Elephants
Stof: Viscose van Cotton and Steel bij Petite Couture

 

BewarenBewaren

15 comments on “Groot nieuws en … een Bohemian babydoll jurk

  1. ik ben reuzefan, maar dat wist je al 😉 Superschoon! Ik kocht en printte het patroon al en nu ik dit zie wil ik er mee aan de slag. Hoe vallen de maten? En klopt het dat je er 1,5m stof voor nodig hebt (maat 3/4y)? dat lijkt me zo veel voor een kleinemeisjesjurk….. Dank je! Je inspireert me 🙂

  2. Supermooie creaties! Je brengt me op een idee om de trop top te gebruiken als slaapkleedje. Ik dacht eerst Billie te nemen, maar dit vind ik precies nog passender. Heel benieuwd naar je eerste Creator post volgende week! 🙂

  3. Heel erg mooi zeg!! Prachtige stofkeuze en wat een supertof jurkje! Staat haar beeldig! En proficiat dat je petite couture creator bent, een hele eer laar ook heel erg verdiend!! Ik kijk ernaar uit!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.