Eva Mouton – ijsjesjurk

Er is een nieuwe collectie Eva Mouton stoffen op komst!  En dat voor de eerste keer in samenwerking met Editex.  Het zijn opnieuw french terry stoffen met super leuke prints getekend door Eva.  Er zijn 6 stoffen, 4 met grafisch sterke print en dan 2 om te matchen.  Een gele grid en één perzik kleurige met streep.

Bij Sylvia zie je hier al de ‘zwemmertjes’ stof gecombineerd met de streep.  Ik ging aan de slag met de ijsjes en gele grid.  Ik maakte 2 tenues, gezien de breedte van de stof en het seizoen makkelijk haalbaar uit 2 x 1m stof.  De ijsjes werden allereerst een coole ‘easy’ t-shirt jurk voor Lola.  Voor deze prints hou ik het qua model liefst simpel, zo komen die tekeningen super goed uit.

   

  

Voor het model recycleerde ik dit patroon dat ik zelf tekende.
Binnenkort toon ik je mijn 2de Eva Mouton creatie!

Stof: Eva Mouton ism Editex – binnenkort te koop
Boordstof: Nostex
Sandalen: Salt Water Sandals – Goldfish

Iemand die het spelletje ‘aai poesje aai’ kent?  Hilariteit alom hier met dit spel 😄.

3 comments on “Eva Mouton – ijsjesjurk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *