Chat Chocolat – a terrace in Memphis

De nieuwste collectie van Chat Chocolat, met de leuke naam “A terrace in Memphis”, is een heel vrolijke en kleurrijke collectie bestaande uit verschillende French Terry en Tencel stoffen.  Ik koos een French Terry met kleurvlakken print en bijhorende effen stof voor Lola.  Zij gaat sinds kort naast ballet ook naar de Hip Hop-, en danstechniek les.  Voor die 2 laatste is er geen vaste outfit maar draagt ze best een makkelijke doch coole outfit ;-).  Enter de Norino sweater en 3/4de legging.

   

Voor de legging gebruikte ik een Ottobre patroon bedoeld voor een lange legging.  Ik had een halve meter van de effen stof en stopte dus gewoon met tekenen toen ik aan de rand van de stof zat.  De legging valt nu net onder de knie en dat was de lengte die ik in gedachten had, dus die halve meter was perfect!  Verder luister ik braaf naar Jani en komen hier geen 3/4 broeken of leggings in huis, maar om te sporten is dat eigenlijk wel een ideale lengte voor wanneer het niet erg heet en ook niet erg koud is.  Sorry Jani!

De Norino sweater tekende ik 3cm langer zodat die net wat meer over de poep valt.

   

Het werd een perfecte danstenue helemaal goedgekeurd door de dochter die tijdens de fotoshoot voorbij vliegende objecten moest zien te ontwijken.

   

Patronen: Norino sweater – gratis patroon van Noortjeprullemie
Legging – Ottobre 6/2013 nr. 34
Stof: Chat Chocolat – a terrace in Memphis

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

6 comments on “Chat Chocolat – a terrace in Memphis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.